Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Υπηρεσίες

Δακτυλογράφηση εργασιών
Η δακτυλογράφηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι σε κάθε εργασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνεργάτης που θα ασχοληθεί με τη δακτυλογράφηση της εργασίας σας δεν θα κάνει μια απλή αντιγραφή του κειμένου, αλλά θα πραγματοποιήσει όποιες γραμματικές και συντακτικές διορθώσεις προκύψουν.

Σύνθεση κειμένων
Η σύνθεση κειμένων και αποσπασμάτων από διάφορες πηγές είναι το Α και το Ω σε μία εργασία. Ο συνεργάτης που θα αναλάβει τη σύνθεση είναι σε θέση να κρίνει τις βιβλιογραφικές αναφορές και να σας δώσει ένα κείμενο που θα χαρακτηρίζεται από αρμονία και συνόχή.

Διαγραμμάτα
Η παρουσιάση των ποσοτικών στοιχείων με τη βοήθεια διαγραμμάτων είναι μια τεχνική που δίνει extra πόντους σε μία εργασία, αλλά και την κάνει πιο ευανάγνωστη. Το excel είναι ένα πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα της διαγραμματικής απεικόνισης των δεδομενων.

Παρουσιάσεις Power Point
Το Power Point έχει καταστεί το υπ' αριθμόν ένα εργαλείο παρουσιάσης τόσο εργασιών σε επίπεδο ακαδημαϊκό, όσο και σε επίπεδο συνεδρίων. Βέβαια, ένα power point δεν παρουσιάζει μόνο γραπτώς κάποια κομμάτια της εργασίας σας, αλλά εμπλουτίζεται με τις κατάλληλες εικόνες, αλλά και video.

Μεταφράσεις
Αναλαμβάνεται υπεύθυνα η μετάφραση Ελληνικών κειμένων στην Αγγλική.

Σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων
Επειδή η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει ένα προσεγμένο βιογραφικό σημείωμα δίνει extra πόντους. Μέσα από τη συζήτηση με το συνεργάτη της "ClickErgasia" θα έχετε στη διάθεση σας ένα βιογραφικό αντιπροσωπευτικό των προσόντων και του χαρακτήρα σας, αλλά και κατάλληλο για τη θέση που διεκδικείτε.

Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής
Εξίσου σημαντικό με το βιογραφικό σημείωμα είναι η συνοδευτική επιστολή. Όπως υποδηλώνει και το όνομα της, συνοδεύει το βιογραφικό σας σημείωμα, δίνοντας λίγες πληροφορίες για εσάς. Είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε μια συνοδευτική επιστολή, που θα πείσει και τους πιο απαιτητικούς εργοδότες να σας καλέσουν για συνέντευξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου